Saptamana aceasta, "Zambeste, cineva te iubeste!", emisiunea realizata de Andreea Marin si Cove la StarFM, a avut parte de un invitat-surpriza. In studio a fost prezent un musafir cu totul si cu totul special: blanos, pufos, alb si cu patru picioare. Este vorba de un pui de golden retriver de care proprietara, Andreea Marin, pare sa nu se mai poata desparti nici o clipa.

De altfel, toti cei din radio care au dat cu ochii de micutul patruped nu si-au mai putut dezlipi mainile de pe el. Cel mai rasfatat membru al echipei StarFM, pentru ca, evident, a fost cooptat in echipa cu unanimitate de voturi, a intrat in viata Andreei - fiind un cadou, incepand cu aceasta saptamana cand, coincidenta sau nu, tema emisiunii a fost tocmai "Bucuriile romAnilor". In concluzie, daca la un moment dat pe 90,8 fm se va auzi un latrat, sa stiti de unde se trage.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.