Cel mai recent album al cantaretei americane Tori Amos, "Abnormally Attracted to Sin", va fi disponibil, din luna aprilie, si pentru fanii din Romania, informeaza reprezentantii casei de discuri Universal Music.

"Abnormally Attracted to Sin" este cel de-al 10-lea album al cantaretei de 45 de ani si contine 17 piese, printre care "Give", "Strong Black Wine", "Not Dying Today", "Fast Horse" si "Lady in Blue". Piesele sunt compuse integral de Amos si readuc in atentia fanilor subiectele preferate ale artistei - dorinta, pasiunea, ura si iubirea. Cele 17 piese vor fi insotite individual de cate o reprezentare vizuala, care va ilustra conceptul fiecarei piese in parte, relateaza NewsIn.

Lansarea oficiala a albumului va avea loc pe 19 mai.

Pentru producerea albumului, cantareata Tori Amos a semnat un contract cu Universal Republic Records, dupa ce a lucrat cu Epic Records.

In paralel cu munca la noul album, artista a lucrat la o versiune muzicala a basmului "The Light Princess", care va fi pusa in scena la British National Theater.

In iulie 2008, Tori Amos a lansat un roman ilustrat, "Comic Book Tattoo", care cuprinde o serie de povesti grafice, inspirata de cantecele sale.

Printre cele mai cunoscute piese semnate Tori Amos se numara "Cornflake Girl", "Crucify", "God" si "Big Wheel".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.