Dupa succesul inregistrat in Italia cu remixurile realizate de catre faimosul producator GiGi D'Agostino si de catre DJ Pandolfi, membrii trupei Akcent au spart granitele Olandei cu varianta in limba engleza a piesei "Dragoste de inchiriat". Sub titlul "Kylie", piesa a inceput deja sa faca furori in mai multe tari europene. Clipul pentru "Kylie" a fost filmat in acelasi timp cu clipul "Dragoste de inchiriat", scenariul fiind similar, iar regia semnata tot de Iulian Moga. SLAM FM a dat tonul succesului Akcent in Olanda, fiind primul post de radio major care a denumit piesa "Kylie" hitul verii.

Pe site-ul oficial al postului trupa Akcent este trecuta ca figura centrala a sectiunii GrandSlam, alaturi de nume precum: Moby, Geri, Lindsay Lohan, Kylie Minogue, Armin van Buuren, Tiesto etc. Nu este pentru prima data cand echipa SLAM FM impune un nou hit pe piata. Intrebati ce parere au despre succesul lor in strainatate, baietii au raspuns: "Daca nu ne doream asta, n-am fi facut piesa si in engleza, nu? Proiectul Akcent nu are limite si a fost gandit ca un proiect care sa aiba succes si peste hotare. Noi suntem pregatiti".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.