A inceput ca solista in trupa Trinity. Focoasa bruneta Lili Sandu a devenit insa din ce in ce mai cunoscuta datorita relatiei sale cu fotbalistul Bogdan Stelea. Intens mediatizata, relatia celor doi a devenit din ce in ce mai serioasa o data cu trecerea timpului.

Astfel, in primavara, Lili a primit o romantica cerere in casatorie de la Bogdan Stelea, care a inchiriat o limuzina, a organizat o cina romantica la un restaurant de lux si a incercat sa-i faca iubitei sale o declaratie de dragoste pe Arcul de Triumf. Data casatoriei a fost stabilita initial ca fiind ziua de nastere a logodnicei (28 mai), insa cei doi au amanat pe ultima suta de metri mult asteptatul eveniment.

- Cum ai ajuns sa joci in "Numai iubirea"? Cum te-a primit echipa?

- Simplu. Am fost chemata la un casting, am dat probe si asa am intrat in echipa "Numai iubirea". Echipa m-a primit bine, au fost prietenosi inca de la inceput si ne-am inteles foarte bine.

-Actoria e o totusi o experienta noua pentru tine. N-ai avut emotii la inceputul filmarilor la telenovela?

- Ba da, am avut mari emotii, pentru ca nu eram stapana pe mine, dar cu timpul au mai disparut si m-am obisnuit cu filmarile, cu personajul meu, cu tot ce se intampla pe platourile de filmare.

- Preferi rolurile pozitive sau pe cele negative?

- In "Numai iubirea" am avut rol negativ si mi-a placut foarte mult. Dar cred ca m-as simti si mai bine intr-un rol pozitiv.

- Ai accepta o oferta de a juca intr-un film de lung-metraj? Te gandesti sa continui cu actoria?

- Da, ma gandesc in continuare la actorie. As accepta o oferta, dar nu oricum. Nu sunt innebunita sa apar in orice. As accepta daca ar fi un scenariu interesant, care sa ma captiveze.

- Telenovela ti-a rapit din timpul dedicat muzicii. Ai noi proiecte muzicale pe vara?

- Trebuie sa recunosc ca am dedicat mai mult timp actoriei, dar am mers in paralel si cu muzica. In maximum o luna, prin iulie, vreau sa imi lansez albumul, iar pe vara voi face un featuring, o colaborare surpriza, si, bineinteles, vor fi si concerte prin tara, la mare.

- Am inteles ca tocmai ati terminat filmarile la telenovela. Urmeaza o vacanta? Unde ai vrea sa mergi?

- O sa urmeze o vacanta. Nu foarte lunga, pe undeva pe la sfarsitul lui iunie. S-ar putea sa mergem in Spania, eu, Bogdan si fiul lui. Dar cu certitudine va fi o vacanta de relaxare, in care ne incarcam bateriile.

- Ce ne poti spune despre nunta cu iubitul tau Bogdan Stelea, se mai lasa mult asteptata?

- Deocamdata da. Am amanat-o, au aparut tot felul de lucruri in viata noastra de cand ne-am logodit si vrem sa avem suficient timp sa ne ocupam de tot ce inseamna organizarea unei nunti, sa nu facem nimic in graba.

- Ti-ai sarbatorit recent ziua de nastere alaturi de colegii din "Numai iubirea". Care a fost cadoul cel mai frumos pe care l-ai primit ?

- Cel mai frumos cadou a fost de la Bogdan - petrecerea-surpriza pe care a organizat-o si pe acelasi loc se afla si prezenta prietenilor mei si a colegilor din "Numai iubirea". Acestea sunt lucrurile pe care le tii minte si de care te bucuri.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.