Pentru a iesi putin din comun, Laura Cosoi, gazada emisiunii "Hitlist Romania", i-a invitat intr-un magazin de jucarii pe baietii de la Deepcentral, unde au comentat impreuna fiecare pozitie din clasamentul de saptamana aceasta!

Laura a povestit ca s-a distrat la filmare, mai ales ca Doru si George, componentii trupei Deepcentral, sunt “niste baieti simpatici si s-au descurcat foarte bine ca “VJ-i MTV””.

“A fost exact cum ma asteptam: o atmosfera MTV-ista 100%. Eu nu eram chiar in cea mai buna forma, din cauza unei nopti un pic cam albe petrecute in studio, nici nu apucasem sa imi beau cafeaua, dar am intrat repede in ritmul impus de echipa MTV pentru ca totul a fost foarte distractiv si nici nu am apucat sa ne dam seama cand am terminat de filmat! Vreau sa ii felicit pe cei de la MTV pentru locatia pe care au ales-o: un magazin cu jucarii “de pe vremea noastra”, jucarii din alea de lemn si panza, caluti si leagane si balansoare. Am filmat, ne-am jucat cu Laura Cosoi (lucky us) si ne-am amintit de copilarie”, a povestit incantat George.

“Normal, dupa declaratia lui George, mie nu imi mai ramane mai nimic de zis! El vorbeste tot timpul primul si spune tot! Dar! Dar! Eu pot sa adug de data asta ca m-am simtit ca Charlie in Fabrica de ciocolata! Ce ziceti de asta? Fac pariu ca nu va asteptati la asta!”, a adaugat Doru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.