Liana Stanciu s-a casatorit, in mare secret, cu iubitul ei Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis.
Ieri , la ora 16,30, la Liana si Mita, asa cum il alinta prietenii, au spus "Da", in fata ofiterului starii civile a sectorului 1. Proaspata familie Georgescu a avut alaturi 20 de prieteni foarte apropiati, iar evenimentul s-a petrecut foarte discret, departe de ochii presei sau al fanilor celor doi. Probabil pentru ca secretul sa fie si mai bine pastrat, cei doi insuratei nici macar nu au cerut ca ceremonia sa fie oficiata de Andrei Chiliman, primarul sectorului in care locuiesc, asa cum procedeaza de obicei vedetele autohtone.

OCHELARII DE SOARE

Liana a fost imbracata intr-o rochie simpla, alba, iar Mihai a avut un papion rosu asortat la costumul negru. Singurul lucru care te ducea cu gandul la statutul de vedeta de muzica rock al mirelui erau ochelarii de soare pe care i-a purtat, nonconformist, in permanenta pe cap. Accesoriu care, se soptea in asistenta, nu i-a lipsit nici la biserica, unde cei doi ar fi fost inainte de starea civila, pentru o scurta slujba de logodna. Iata ca astfel Liana Stanciu, inconfundabila voce de la Radio Star si vedeta B1TV, a demonstrat inca o data ca este extrem de consecventa in dorinta de a-si tine departe de lumina reflectoarelor viata privata.

DISCRETI

Extrem de zgarciti in declaratii despre relatia lor, Liana si Mita au negat multa vreme ca intre ei ar fi mai mult decat o simpla prietenie, chiar si atunci cand se mutasera impreuna si puteau fi vazuti intrand si iesind din acelasi bloc la ore foarte tarzii din noapte sau dimineata foarte devreme. Cand vremea a trecut (ei s-au cunoscut in 1999) si deja nimeni nu mai credea povestea cu prietenia, Liana si Mita au catadicsit sa recunoasca faptul ca au o relatie serioasa.

Atunci au si inceput sa iasa impreuna la evenimente mondene, iar Liana sa fie nelipsita la concertele trupei Bere Gratis. Numai ca, evident, niciodata in primul rand si fara efuziuni sentimentale in fata fanilor (si fanelor) iubitului ei. La un moment dat, cand ziaristii au observat ca cei doi poarta un fel de verighete, raspunsul din partea Lianei a venit, previzibil: "Nici nu ne-am casatorit si nici nu urmeaza.

Nu avem verighete, purtam niste inele care ne sunt foarte dragi si care nu prea sunt la fel pentru ca difera intre ele. Cand se va intampla acest lucru, o sa aflati cu siguranta". Dar, deja nimeni nu a mai crezut. Si iata ca, doar la cateva luni de la aceasta declaratie, a urmat casatoria. Care era cat pe ce sa le reuseasca sa fie un mare secret.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.