Actorul britanic David Prowse, cel care a interpretat binecunoscutul personaj Darth Vader din seria "Star Wars", sufera de cancer la prostata, potrivit presei britanice.
"Am facut tratament pentru cancer de prostata. Recent, am terminat ultimat sedinta de chimioterapie din cele doua luni de tratament la spitalul Royal Marsden din Londra. Acum ma simt foarte bine. Singurele efecte secundare au fost perioade de bufeuri si caderea parului", a declarat Prowse, in varsta de 74 de ani.

In primele trei filme ale celebrei serii "Star Wars", desi Prowse l-a interpretat pe Darth Vader, vocea celebrului personaj negativ i-a apartinut actorului american James Earl Jones.

Pe langa rolul din "Star Wars", David Prowse a jucat in capodopera "A Clockwork Orange", regizata de Stanley Kubrick, si in cateva episoade din "Doctor Who" si "The Benny Hill Show".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.