Celebrul fotbalist Cristian Chivu si creatorul de moda Maria Marinescu isi vor uni destinele anul viitor. Chivu deja i-a oferit iubitei sale un superb inel de logodna de Craciun. Potrivit revistei "VIP", cei doi nu si-au pus niciodata problema casatoriei anul acesta, o piedica importanta fiind moartea neasteptata a lui Ionut, fratele Mariei. Un lucru este sigur, nunta va avea loc in vara anului viitor, cel mai probabil in iunie. Surse apropiate celor doi spun ca acestia sunt foarte indragostiti, se sorb din priviri si abia asteapta o vacanta ca sa petreaca mai mult timp impreuna.

Patit de cand a fost in atentia presei pe vremea cand avea o relatie cu Andreea Raicu, Cristian Chivu nu mai discuta despre viata sa personala si nu vrea sa dea mai multe amanunte despre casatorie. Nici Maria Marinescu nu este mai vorbareata, ea declarand ca sunt lucruri despre care nu se discuta niciodata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.