De ceva timp se tot aude in targ de casatoria Irinei, fosta componenta a trupei A.S.I.A., si a controversatului om de afaceri Marius Vizer. Contactati de Libertatea, Irina Nicolae si Marius Vizer au confirmat evenimentul care ii va avea ca protagonisti, in cel mai scurt timp, in fata altarului. Irina a parasit corabia lui Adi Ordean, "tatal" trupei A.S.I.A., pentru Marius Vizer.

Fosta lidera a trupei a acceptat sa plece din tara alaturi de controversatul om de afaceri oradean. Idila Irinei daduse deja peste cap concertele trupei, din pricina absentelor ei A.S.I.A. pierzand numeroase contracte. Acela a fost momentul in care Adi Ordean a decis sa o inlocuiasca pe Irina. De atunci, Irina se afla in strainatate impreuna cu Marius Vizer. intr-o emisiune moderata de Catalin Maruta la TVR 2, Irina a intervenit telefonic spunand ca a fost alegerea ei sa plece din A.S.I.A. si sa-si traiasca viata peste granita, alaturi de cel drag. La putin timp in targ a inceput sa se vorbeasca si despre casatoria celor doi.

Carcotasii sustineau ca lui Vizer i-ar fi fost greu sa aleaga cu cine sa ramana: cu Irina sau cu Monica Dascalu. Se pare insa ca vedeta de la PRO TV nu era dispusa sa paraseasca tara pentru Marius Vizer. Atunci, oradeanul s-ar fi reorientat spre Irina si de data aceasta nu a mai dat gres. in momentul de fata, Vizer se pregateste de nunta.

Cei doi indragostiti locuiesc acum in Austria, dar pentru cel mai important eveniment din viata lor vor sa aleaga o alta tara. Apropiatii spun ca Irina si-a comandat deja o rochie de nunta la o casa de moda din Paris. * Irina: "Da, ne casatorim! Avem o relatie foarte buna si probabil din acest motiv oamenii se asteapta sa ne casatorim. Noi suntem bine si asta conteaza cel mai mult". * Marius Vizer: "Da, ma casatoresc cu Irina, dar nu va pot spune data, este confidential".

Cine este Marius Vizer?

Are 46 de ani, este divortat si are un baiat de 20 de ani. De la sfarsitul anului trecut, Marius Vizer este cercetat de PNA pentru acte de coruptie si trafic de influenta, fiind dat in consemn la frontiera Romaniei. Marius Vizer este presedintele Federatiei Europene de Judo. Anul acesta intentioneaza sa candideze pentru sefia forului mondial de judo, devenind, in cazul reusitei si singurul roman membru al Comitetului International Olimpic.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.