David Beckham a fost surprins sarutandu-se cu o alta femeie, aceasta in timp ce presa din toata lumea speculeaza ca relatia fotbalistului cu sotia sa, Victoria, e pe cale sa ia sfarsit.

Misterioasa dama din fotografii semana identic cu Rebecca Loos, cea care a marturisit ca a avut o aventura cu starul de la Real Madrid, anul trecut.

Becks, in varsta de 30 de ani, si bruneta s-au intalnit intr-un restaurant, in apropiere de stadionul pe care se antreneaza fotbalistul.

Fotograful care i-a surprins pe cei doi a declarat pentru ziarul "The New of the World": "Am vazut-o pe femeie sosind la stadion.

Vorbea la telefon

Un minut mai tarziu a aparut David la volanul masinii sale. A semnalizat-o de cateva ori cu farurile, dupa care tanara s-a urcat in masina". Cateva ore mai tarziu, Beckham avea sa ia o cina romantica cu sotia sa, Victoria.

Purtatorul de cuvant al fostei membre Spice Girls a comentat insa altfel fotografiile in care sotul sau aparea cu alta femeie, spunand ca Beckham are foarte multe fane.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.