Trupa A.S.I.A. a intrat de ceva vreme intr-un con de umbra. Cele patru fete, care canta acum sub aceasta titulatura, sunt urmarite, de ceva vreme, de ghinion. Sorana, veterana trupei, este insa "campioana" la insuccese. In ultima vreme, presa a despartit-o de nenumarate ori de iubitul sau, Claudiu Patrascu. Un sambure de adevar exista totusi, caci fum fara foc nu iese niciodata.

Astfel ca, in ultimul numar al revistei Star, se vorbeste despre despartirea cuplului de indragostiti. Cei doi se afiseaza, din cand in cand, singuri prin cluburi si la diferite petreceri mondene. Se pare ca scandalul dintre Sorana si Claudiu a izbucnit din nou, pentru a nu stiu cata oara. In urma cu doua saptamani, Claudiu se afla singur (fara Sorana) intr-un club din Capitala, aranjat, parfumat si... foarte disponibil. Inainte de petrecerea cu pricina insa, Claudiu a fost vazut in compania unei blonde. Cei doi au avut o relatie de doar 50 de ore, dupa cum "aproximeaza" blonda cu pricina. Sa vedem insa cum va "aproxima" Sorana...!

Cu ceva vreme in urma, va prezentam un material despre intentiile tinerei Sorana de a parasit trupa A.S.I.A. Surse din lumea show-bizz-ului ne-au marturisit ca un mare aport in decizia pe care a luat-o vedeta il are iubitul sau, Claudiu, tanar, frumos si bogat. Se pare ca acesta a sfatuit-o pe cantareata sa urmeze o cariera solo, promitandu-i ca o va sprijini din toate punctele de vedere. Motivele sunt nenumarate. Gurile rele spun ca cele patru fete nu mai au succesul de odinioara, ca fanii nu mai sunt interesati de un concert A.S.I.A., ca organizatorii nu le mai pun cap de afis si, ca atare, profiturile sunt din ce in ce mai reduse.

S-ar parea ca toate aceste zvonuri au fost lansate, la vremea respectiva, chiar de veterana trupei, care era hotarata sa faca o serie de schimbari in viata sa, incepand cu o interventie chirurgicala de marire a sanilor.

Si daca totul s-a terminat, care va fi oare soarta Soranei? Va renunta la ideea de a parasi trupa, acum ca nu va mai beneficia de sprijinul lui Claudiu, sau va da dovada ca este o persoana independenta si va deveni Britney Spears a Romaniei?!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.