Sute de obiecte personale ale legendarei actrite Marilyn Monroe au fost vandute la licitatie cu peste un milion de dolari, au anuntat organizatorii vanzarii. Printre obiectele care s-au bucurat de cel mai mare succes figureaza agenda starului, achizitionata cu 90.000 de dolari de un cazinou online, precum si un tablou pictat de Marilyn pentru presedintele John F. Kennedy, adjudecat pentru 78.000 de dolari, a precizat directorul casei de vanzari Julien's Auctions.

Pe ravnita agenda figureaza numerele de telefon ale sotilor vedetei, Joe DiMaggio si Arthur Miller, dar si ale starurilor hollywoodiene Henry Fonda, Jack Lemmon sau Frank Sinatra. Fanii actritei au mai putut cumpara si hotararea judecatoreasca de divort de DiMaggio, adjudecata pentru 4.800 de dolari, precum si testamentul divei, pretuit la aceeasi suma.

Licitatia, desfasurata la Hollywood, Los Angeles, a adus frumusica suma de 1.037.000 de dolari si a reprezentat pentru colectionari "sansa vietii lor", au spus organizatorii, precizand ca nu va mai exista niciodata o vanzare de o asemenea importanta pentru obiectele personale ale vedetei, decedata in 1962, la varsta de 36 de ani.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.