Traiasca berea" si... prostituatele! Acesta este, se pare, hit-ul pe care-l promoveaza mai nou trupa Spitalul de Urgenta, care va reveni in septembrie pe piata muzicala cu un nou album. Solistul Dan Helciug este moderatorul emisiunii "Traiasca berea" la National TV si isi povesteste pe noul album propria sa experienta cu o... prostituata!

- Dan, cum merg filmarile la "Traiasca berea", noua ta emisiune de la National TV?

- Bine, emisiunea a intrat deja pe sticla. Este vorba, mai precis, de o emisiune- concurs pe care am transformat-o intr-un show. Ideea in sine a emisiunii a apartinut producatorilor de la National TV, eu am venit doar cu completari si cu maniera mea proprie de abordare.

- De unde dorinta de a te lansa in televiziune?

- Foarte simplu. Mi-am dorit sa fac televiziune in ultimul timp si asta pentru ca m-am saturat sa-i vad pe altii la televizor. Vreau sa ma mai vad si pe mine.

- Sa inteleg ca nu-ti mai ajunge muzica?

- Eu nu sunt numai cantaret, sunt si actor. Este firesc sa-mi placa televiziunea. Am jucat si in serialul de la Antena 1 - "Agentia matrimoniala".

- Ai avut oferte de film?

- Am avut ceva oferte insa nu s-au concretizat dintr-un motiv sau altul. Normal ca mi-ar placea sa fac si film.

- Am auzit un zvon ca te-ai intoarce in Parlament?

- Nu, a fost vorba de o emisiune unde i-am avut invitati pe fostii mei colegi de la Parlament si am cantat impreuna cu ei.

- Prin urmare, ramai in Spitalul de Urgenta. Pe cand noul album?

- Foarte curand. Ne pregatim sa-l lansam in iunie sau in toamna. Nu ne-am hotarat inca. Este un album produs in totalitate de noi, are 12 piese nou-noute si este al cincilea din discografia trupei. Suntem foarte nerabdatori sa scoatem pe piata noul material, mai ales ca noi nu am mai lansat nimic de aproximativ un an. Noi nu facem muzica pe banda rulanta. Cele 12 piese le-am ales din 30 pe care le aveam deja facute, asa incat am putea scoate lejer si doua albume. Acum asteptam sa semnam cu o casa de discuri si dupa asta va urma si lansarea.

- Care este tematica albumului?

- Este o tematica mai mult sau mai putin controversata, legata de prostitutie, femei si sex. Albumul este, in fapt, o poveste legata de un bordel. Oricum, pentru lansare ne gandim la un decor vechi, un casino sau un club de strip-tease.

- De ce v-ati oprit tocmai la... prostitutie?

- Totul a pornit de la o experienta personala.

- Sa inteleg ca ai fost indragostit de o prostituata?!

- Se intampla mai rar, dar se intampla! Evident, nu era o prostituata de pe centura, era una din high-life. Toata lumea stie ca exista si la noi prostituate de lux, unele dintre ele chiar cantarete din show-bizz. Mi s-a intamplat si mie sa ma indragostesc de asa o fiinta.

- Ce program ai pe vara?

- Deocamdata, emisiunea "Traiasca berea" se desfasoara in studio, insa intentionam sa o mutam in curand la mare, mai ales ca voi avea si concerte cu trupa pe litoral. Nu stiu insa daca se va pastra aceeasi titulatura sau va fi un alt gen de emisiune, estivala probabil . Apoi, la toamna, vom relua "Traiasca berea". Tot la toamna, mai precis in septembrie, Spitalul de Urgenta va aniversa cinci ani de existenta, prilej cu care avem de gand sa facem un concert de anvergura la Bucuresti. Cred ca fanii nostri, care sunt foarte multi, merita asta, mai ales ca vom lansa tot atunci probabil si noul album.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.