De doi ani de cand a devenit proprietara unui yorkshire terrier nazdravan, vedeta a ajuns sa fie maestra in pacaleli. Pentru ca doreste ca Sasha, catelusa ei, sa fie curata si ingrijita, Anna Lesko apeleaza la fel de fel de siretlicuri.

Anna Lesko a primit catelusa in dar de la o cunostinta si imediat cum s-a trezit cu ghemul de par in brate si-a pus in cap sa transforme patrupedul intr-un exemplar de invidiat.

Astfel incat, dupa vizitele obligatorii la medicul veterinar, cantareata s-a chinuit sa o invete sa stea cuminte in timp ce o spala pe dinti. "Sasha este un yorkshire terrier cu o inteligenta nativa deosebita. La pupat e prima, dar la spalatul pe dinti apelez la diverse trucuri pentru a o pacali. Amestec pasta de dinti cu pateul si atarn clopotei de periuta ca sa creada ca e pisica vecina.

Mai mult decat atat, animalutul meu se tunde la un salon specializat pentru a fi pe plac musafirilor. Este foarte sociabila si mereu se lauda cu cate o jucarie oaspetilor nostri. Mai are o gentuta cu care calatoreste si imediat cand o vede sare in ea", ne-a declarat stapana Sashei, mandra foc ca in sfarsit lectiile de igiena si bune maniere au dat rezultat.

"La inceput mergea cu mine in concerte, dar mai tarziu am invatat-o sa stea cumintica sa apere casa. Nu ii place cearta si nici atunci cand ridic tonul. Ii place disciplina si sunt tare mandra de ea", adauga cantareata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.