Russell Crowe (41 ani), unul din "baietii rai" ai Hollywood-ului, nu-si dezminte faima, iar casatoria de-acum doi ani cu iubita lui din liceu, Danielle Spencer, se pare ca nu l-a cumintit. Actorul de origine australiana, castigator al unui Oscar in 2001 pentru rolul din "Gladiatorul", a fost arestat ieri dimineata de politia din New York pentru agresiune asupra unui functionar al hotelului Mercer, in care era cazat. Conform politiei, starul, nervos ca nu poate "prinde" un apel in Australia, a aruncat cu un telefon intr-unul din angajatii hotelului, lovindu-l in fata si producandu-i acestuia cateva rani minore.

Politia l-a retinut pe Crowe, care urma tot in cursul zilei de ieri sa apara in fata judecatorilor. Actorul se afla in New York pentru promovarea noului sau film "Cinderrella Man", in care il intruchipeaza pe fostul campion mondial de box, James J. Braddock. De altfel, chiar pe parcursul filmarilor, nervosul Crowe a recunoscut ca a avut o altercatie cu propriul bodyguard.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.