Pentru Jennifer, faptul ca a implinit recent 40 de ani nu o impiedica sa-si urmeze visele: are o relatie cu un barbat mai tanar cu noua ani, iar noul sau tel este acela de a fi urmatoarea partenera a lui James Bond, rol rezervat in general actritelor mai tinere, relateaza Daily Mail

In ultimul interviu pentru revista Elle, fostul star din Friends a dezvaluit ca s-a cam saturat de rolurile de fata draguta: "Intotdeauna mi se ofera roluri amuzante, de fata simpatica, gen <american sweetheart>, iar eu vreau sa joc in filme de actiune, sa fiu o fata Bond".

Jennifer Aniston marturiseste ca se simte mai bine ca niciodata la varsta de 40 de ani, si se pare ca multumirea de sine iese la suprafata, pentru ca actrita arata senzational in pictorialul revistei.

Cu toate acestea, Jennifer, care are o legatura amoroasa cu artistul John Mayer, in varsta de 31 de ani, recunoaste ca munceste mult ca sa isi mentina look-ul tineresc: "Sunt realista, stiu ca daca nu manac altceva decat burgeri, nu voi fi angajata pentru rolurile pe care mi le doresc".

Actrita a refuzat sa fie atrasa in mult prea comentatul subiect, cu privire la despartirea de Brad Pitt: "In toata povestea asta nu exista un personaj bun sau rau, un ticalos sau erou...cat despre varianta mea, nu datorez nimanui explicatii".

In prezent, Jennifer Aniston calatoreste in Europa intr-un turneu de promovare al celui mai recent film "Marley and Me", alaturi de actorul Owen Wilson. Vorbind de noul proiect, adaptare dupa cartea lui John Grogan, cu acelasi nume, actrita spune ca ceea ce este cu adevarat extraordinar la acest film este faptul ca se bazeaza pe o intamplare reala: "Nu este doar un film dragut, ci prezinta realitatea unei casnicii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.