Jovialului Cristi Tabara i s-a trasat drept sarcina de serviciu sa nu care cumva sa slabeasca sub 100 de kilograme, anunta revista Story.

Pentru ca farmecul vedetei Pro Tv este completat in mod fericit de surplusul de kilograme, se pare ca in contractul incheiat cu televiziunea din Pache Protopopescu este scris negru pe alb ca "parintele" Tabara trebuie sa-si menajeze gabaritul. Prin urmare, sub sloganul "Lumea te place gras!", Cristi lupta din greu pentru a manca tot ce-i pofteste inima, atunci cand i se pune pata. O vreme s-a vorbit si despre faptul ca Teo ar fi avut o clauza asemanatoare de respectat. Rotunjimile au adus si aduc in continuare si in cazul lui Teo un important capital de simpatie, chiar daca vedeta a slabit spectaculos in ultima vreme.

INTERZIS BERZEI

Despre Oana Zavoranu s-a spus ca si-ar fi luat angajamentul de a nu ramane cumva insarcinata pe parcursul filmarilor la telenovela "Numai iubirea". Pesemne ca producatorii si-au zis ca la cata iubire exista in cuplul Oapepe nu strica sa te asiguri ca nu vei fi obligat sa-l bagi pe Papi de-adevaratelea in sala de nasteri, in locul lui Pepe.

In orice caz, Oana a jucat anul trecut in productia "Modigliani", productie in care a trebuit sa nasca. Bruneta a interpretat rolul mamei lui Modigliani (Andy Garcia) si pana si ea a ramas surprinsa de cat de bine a jucat. "Jurai ca apare si copilul, dintr-o clipa in alta!", a povestit Oana. Si colega de platou a Oanei Zavoranu, cantareata Lili Sandu, a trebuit sa dea cu subsemnatul ca nu-l va lasa pe Bogdan Stelea sa-i faca un bebe. Macar pana la terminarea primei telenovele romanesti.

TUNSOARE A LA ESCA

Celebra coafura a Andreei Esca a fost "inghetata" tot prin contract de boss-ul Pro Tv Adrian Sarbu. Acesta este se pare motivul pentru care doamna Esca Eram nu-si schimba tunsoarea si pace. Constanta primei stiriste a tarii in aceasta privinta a dat intr-o vreme tonul coafurilor si in randurile prezentatoarelor din cadrul televiziunilor concurente.

CENTIMETRI PRETIOSI

Nicoleta Luciu lupta din greu pentru a-si mentine silueta invidiata de femei si ravnita de barbati. Se pare ca focoasa bruneta a fost stimulata printr-o clauza contractuala cu o suma frumusica de bani pentru a se mentine la o anumita greutate pe parcursul colaborarii. S-a zvonit si despre faptul ca pe circumferinta bustului Nicoletei se pune pret greu. In vremurile bune, fostul iubit al vedetei, Dinu Maxer, se mandrea povestind cum o antreneaza el pe Luciu ca sa nu piarda centimetri pretiosi din zona pieptului.

BLONDA IN SCRIS

Jojo, copilul de trupa al grupului de umor Divertis, este nevoita sa ramana blonda tot prin contract, indiferent de capriciile obisnuite ale unei femei. Cand a fost nevoita sa devina bruneta pentru a pasi pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes, vedeta a apelat la o peruca. Obligatia nu este dificil de onorat pentru ca Jojo este blonda convinsa, probabil incredintata de faptul ca fetele cu parul deschis la culoare se distreaza mai bine.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.