Dj-ul Vibe FM Vali Barbulescu isi va expune pentru prima oara o parte din fotografiile realizate in ultimii ani, miercuri, in Club Rooms din Bucuresti, in cadrul evenimentului "Fashion Wednesday".

Vali Barbulescu este invitatul evenimentului ce reuneste creatori de moda, designeri, modele, stilisti, fotografi si este un prilej foarte bun pentru a afla ultimele trenduri in materie de fashion.

"Mi-am dorit sa particip la acest eveniment inca de la primele editii si m-am bucurat foarte mult cand am primit invitatia din partea lui Dan Andrei, organizatorul "Fashion Wednesday".

Desi, am deja 3 ani de activitate in domeniul fotografiei si colaborez frecvent cu majoritatea revistelor glossy din Romania, nu am considerat ca este inca momentul oportun pentru o expozitie personala. Acum este insa un prilej bun pentru "a prinde curaj".

Sunt foarte critic cu mine insumi si recunosc ca imi este destul de teama de o eventuala reactie negativa din partea acelora care imi vor vedea fotografiile. Ca o coincidenta, acum cateva saptamani spuneam intr-un interviu ca mi-ar placea sa imi expun fotografiile pe niste plasme si iata acest lucru se va intampla miercuri seara in Club Rooms la "Fashion Wednesday". Intrarea la acest eveniment este libera si va astept cu drag !"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.