Weekendul trecut, ex-presedintele lui FC National a petrecut pana in zori alaturi de fostul deputat Gabriel Bivolaru, intr-un restaurant cunoscut din Drumul Taberei.

Chef de chef sambata trecuta la "Hanul Drumetului".

Fostul international Gino Iorgulescu (49 de selectii in echipa nationala) a petrecut alaturi de mai multi amici, printre care si fostul deputat PSD Gabriel Bivolaru, care a ispasit o pedeapsa de 3 ani dupa ce a fost acuzat de o "gaura" de 50 de milioane de euro pe care ar fi dat-o Bancii Romane de Dezvoltare.

Iesit cam de multisor din fotbal, dupa ce i-a vandut pe cei mai buni jucatori ai lui FC National la Timisoara, iar apoi a instrainat tot clubul, Gino a dovedit ca ramane acelasi petrecaret de elita. "De la domnul Gino Iorgulescu pentru toata lumea prezenta.

S-a dat o ploaie de bani!", a fost una dintre nenumaratele dedicatii date de fostul presedinte al "bancarilor" pe acordurile melodiilor de jale cantate de Vali Vijelie, venit special la restaurant sa faca un program pentru prietenii sai, Gino si Bivolaru. Iorgulescu l-a umplut de bani pe Vijelie, fiecare melodie ceruta fiind recompensata numai cu hartii de 500 de euro, astfel ca, pentru un recital de o ora, manelistul a strans peste 5.000 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.