Profitand de faptul ca Dani era plecat din Bucuresti si nu o putea supraveghea indeaproape, Mihaela s-a aratat fascinata de frumusetea trupeasca a soferului-asistent personal al Monicai Columbeanu.

Voicu, zis si Ricky Martin din Izvorani, a defilat in chiloti in emisiunea divei anteniste pentru ca in timpul liber este si model, iar Raduleasca nu s-a putut abtine sa nu-l pipaie tandru pe fund.

Credea cineva ca Mihaela are ochi numai pentru Dani? Este adevarat ca il soarbe din priviri la evenimentele mondene, ca se declara indragostita pana peste urechi de pustiulica de la matinal, insa ce este frumos ii place si lui Dumnezeu, daramite Mihaelei. Asa cum o stim, dureros de sincera si fara a se sinchisi prea mult de parerea celor din jur, Raduleasca nu s-a putut abtine sa-si exprime aprecierea pentru unul dintre modelele masculine care i-au defilat duminica in emisiune.

Invitat la "Duminica in familie” sa-si prezinte o noua colectie de lenjerie intima destinata barbatilor, Botezatu si-a adus numai masculi unul si unul, care i-au ridicat pulsul Mihaelei. Cel mai voinic dintre feti-frumosii in chiloti a fost nimeni altul decat Voicu, soferul si asistentul personal al Monicai Columbeanu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.