"Un caz de disparitie" sau "Hrana Corbilor", asa s-ar putea intitula noua productie realizata de Antena 1, urmand sa fie difuzata in toamna. Miniseria ii are in distributie pe Catalina Ionescu (Jojo), Andrei Vasluianu, Diana Munteanu, Razvan Oprea, Tania Filip, Iancu Lucian, Nicodim Ungureanu. Este o pelicula cu buget mic si deja s-a filmat timp de o saptamana la Neptun, pe suport digital. Dan Bittman a refuzat sa joace, fiind ocupat cu spectacolul din Japonia.

Echipa avea nevoie de el 28 de zile si s-a renuntat la idee, pentru ca filmarile nu puteau fi amanate sau decalate. Un film cu crime, rasturnari de situatii si cu o Diana Munteanu politista. Jojo nu va fi blonda, ci satena. Thriller-ul politist cuprinde imagini destul de dure: crime filmate pe caseta video. Va fi o miniserie de doua episoade de 90 de minute sau de patru a cate 45 de minute fiecare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.