Jurnalistii care realizeaza interviuri cu actrita Angelina Jolie despre cel mai recent film al acesteia au fost amenintati ca vor fi dati in judecata daca ii pun intrebari personale, transmite site-ul Ananova. Reporterii care doresc interviuri cu Jolie despre "Mr and Mrs Smith", in care joaca si Brad Pitt, semneaza inainte contracte prin care se declara de acord sa nu puna intrebari legate de viata ei personala. In cazul in care jurnalistul face totusi acest lucru, Jolie isi rezerva dreptul de a pune capat imediat interviului. Potrivit New York Post, documentul mai arata ca daca jurnalistul nu respecta conditiile impuse, el poate fi dat in judecata.

Un contract similar semneaza si jurnalistii care ii iau interviu lui Pitt, desi actorul a fost "mai generos", acceptand intrebari despre operele sale de binefacere, pe langa cele legate de film. Luna trecuta, Angelina Jolie si Brad Pitt, al carui divort de Jennifer Aniston nu a fost pronuntat inca, au negat ca ar avea o relatie. "Mr and Mrs Smith", un film de actiune despre un cuplu de asasini, ambii sub acoperire, va avea premiera in Statele Unite si Marea Britanie pe 10 iunie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.