Irlandezii de la U2 au concertat, vineri, timp de 20 de minute, in centrul Londrei, pe acoperisul cladirii BBC Broadcasting House in fata a 5.000 de fani, conform bbc.co.uk.

Bono, Edge, Larry si Adam vor lansa astazi un nou album, al doisprezecelea din cariera lor, concertul facand parte din activitatile de promovare, informeaza NewsIn.

Formatia era invitata la o emisiune a postului de radio BBC Radio 1 pentru a-si prezenta albumul „No Line On The Horizon”. In timpul emisiunii, au aparut zvonuri pe Internet despre un posibil concert.

Cunoscuta trupa a cantat patru melodii, printre care si doua noi cantece, „Get On Your Boots” si „Magnificent”. Solistul formatiei, Bono, s-a adresat fanilor stransi in fata sediului BBC: „Este o mare onoare pentru noi. Este prima data cand cantam aceste melodii si sper sa nu ne facem de ras”.

U2 a cantat si alte doua melodii foarte populare „Beautiful Day” si „Vertigo”, iar fanii i-au aplaudat indelung din strada.

Cei patru membri ai trupei planifica, in acest an, un turneu mondial cu bilete la pret redus, in ton cu criza economica. „Vom avea insa si bilete foarte scumpe pentru ca si oamenii bogati au sentimente”, au mai spus cei patru.

U2 - Get on your boots - Echo 2009


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.