Comedioarele amarui-dulcege din viata adolescentilor au fost vedetele galei MTV Movie Awards, un spectacol pigmentat cu glume "nerusinate" si situatii insolite, care a avut loc simbata seara la Los Angeles, Statele Unite.

Momente delicate: Actrita Sandra Bullok, amfitrioana galei, a inceput prin a ului asistenta lasindu-si colegul de prezentare, actorul Jimmy Fallon, sa-i estimeze cu miinile masura sutienului. Scena, destul de controversata, a fost urmata de alte incidente de natura sa-i scandalizeze pe cei obisnuiti cu fastul rezervat al marilor gale de premiere.

Special pentru Tom Cruise: Unul dintre cele mai importante momente ale serii a fost decernarea unui premiu special pentru intreaga activitate, acordat la aceasta editie actorului Tom Cruise si inminat de noua lui iubita, Katie Holmes.

Citeste si:

Atentie la paparazzi. Comedii romantice cu liceeni, precum "Napoleon Dinamita" sau "Mean Girls", au luat premii la mai multe categorii. "Mean Girls", o poveste despre aventurile unei gasti de fete nu tocmai cuminti, dar foarte populare, a primit trei premii, printre care si trofeul pentru cea mai buna interpretare feminina, acordat actritei Lindsay Lohan. Enervata ca saptamina trecuta, la Los Angeles, un fotoreporter i-a lovit superbul Mercedes in timp ce o urmarea incercind sa o fotografieze, Lohan a sarit peste discursul de multumire indemnind asistenta "sa fie mai atenta la paparazzi".

Fan Eminem: Dustin Hoffman, care a primit un premiu pentru cel mai bun rol de comedie in filmul "Meet the Fockers", a produs unul dintre cele mai delicate momente ale galei, pipaindu-se insistent pe pintec in timpul acordarii premiului. Actorul a explicat ca s-a inspirat pentru acest moment din ultimul concert Eminem. "M-am uitat cu atentie la Eminem. S-a pipait de 37 de ori in cursul acelui spectacol", a spus Hoffman.

"Sa combatem colesterolul": Ben Stiller, desemnat drept cel mai bun personaj negativ pentru rolul din filmul "Dodgeball", a ironizat plictisitoarele discursuri de multumire ale marilor gale. Deoarece s-a simtit dator sa militeze pentru o cauza nobila, Ben, care a urcat pe scena tinind in mina un ou, a tinut un scurt discurs cu privire la combaterea colesterolului. "Uitati-va la asta micu’", a spus el, strivind oul intre degete. "Ei bine, a ucis mai multi oameni decit toate bandele de gangsteri reunite de la Hollywood".