Celebrul naist are o relatie amoroasa cu solista de muzica populara Nicoleta Beca, in varsta de 24 de ani. Potrivit informatiilor noastre, cei doi planuiesc sa se casatoreasca in aceasta primavara si sa faca nunta la un restaurant din Chisinau.
Cel mai valoros naist al lumii, romanul Gheorghe Zamfir, s-a indragostit la 68 de ani. "Regele naiului" a facut o pasiune pentru o cantareata de muzica populara cu 44 de ani mai tanara decat el. Pe nume Nicoleta Beca, femeia care i-a furat inima lui Zamfir este originara din satul Cib, comuna Almasu Mare, din judetul Alba, a absolvit Conservatorul din Cluj si lucreaza si ca profesoara de muzica.

Potrivit informatiilor noastre, Nicoleta Beca si Gheorghe Zamfir s-au cunoscut la emisiunea "Dreptul la cantec", prezentata de Doina Mirea la postul Etno TV, vara trecuta, si de atunci au ramas impreuna. Surprinzator, amorezii au reusit sa pastreze destul de bine secretul, in ciuda expunerii publice de care se bucura amandoi.
Conform unor surse apropiate cuplului, relatia dintre Gheorghe Zamfir si Nicoleta Beca este una cat se poate de serioasa, naistul intentionand sa se si insoare cu iubita sa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.