Cunoscuta actrita franceza Annie Girardot , invitata de onoare la editia din acest an a Festivalului International de film Transilvania (TIFF), a dat autografe, miercuri seara, in holul cinematografului Republica din Cluj-Napoca, unde a fost asteptata de zeci de admiratori de toate varstele. Miercuri dupa-amiaza vedeta a vizitat Manastirea Ramei, de langa Aiud. Annie Girardot a ajuns la Cluj fara bagaje, care au fost "ratacite" pe aeroportul din Frankfurt, unde actrita a facut o escala ca sa schimbe avionul. In timpul transferului, bagajele, in loc sa fie transportate la avionul care urma sa ajunga la Cluj, au fost "directionate" spre un avion care a ajuns la Viena.

Actrita s-a instalat la un hotel din Cluj-Napoca si a comandat multe flori proaspete, de altfel, singura ei pretentie legata de sederea la Cluj. In varsta de 74 de ani, cu peste 150 de filme la activ, actrita va primi Premiul pentru intreaga cariera, in cadrul Galei de decernare a premiilor TIFF, care va avea loc maine.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.