Deloc impresionata de petrecerea "Super Bowl" la care tocmai participase in Florida, starleta a cautat compania unuia dintre paznicii sai, cu care nu a ezitat sa se imbratiseze afectuos sub privirile uimite ale ziaristilor.
Proaspat intoarsa din Marea Britanie, unde viseaza sa isi gaseasca cea mai buna prietena in cadrul unui reality-show, Paris Hilton a tinut mortis sa participe la cat mai multe dintre petrecerile date in cinstea finalei "Super Bowl". Asa se face ca nici bine nu a coborat din avionul de Londra ca starleta, insotita de trei bodyguarzi cu fizic impresionant, a luat cu asalt barurile din Florida.

Dintre toate petrecerile la care a luat parte, cea mai plictisitoare a fost, se pare, cea de la hotelul-cazinou Hard Rock, din Tampa. Dupa doar cateva zeci de minute petrecute in compania celorlalti invitati, plictisita nevoie mare, Paris a dat sa iasa din local si sa se indrepte catre masina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.