Considerata cea mai frumoasa mulatra din modellingul autohton, Aminata este din nou fericita in dragoste. De cateva luni, ea are o relatie cu un barbat care i-a daruit deja un inel cu diamante si o geanta Louis Vuitton.

Celebra in anii '90 pentru ca era asistenta la Robingo, dar si ulterior gratie relatiei tumultuoase pe care a avut-o cu Cabral, Aminata ramane si la varsta de 30 de ani cea mai frumoasa mulatra din modellingul romanesc. Acest lucru nu a trecut neobservat de barbatii potenti financiar, ea fiind curtata de-a lungul timpului de o multime de domni cu situatie financiara buna si foarte buna.

Dupa o perioada in care s-a retras de pe podium, din cauza faptului ca se ingrasase cateva kilograme bune, ea a revenit in forta cu o silueta de invidiat, reluandu-si contractele de model. Nu a mai trecut mult si succesul si-a facut aparitia si pe plan sentimental, ea cunoscand in urma cu cateva luni un barbat alaturi de care este foarte fericita.

Aflata intr-un cerc restrans de manechine, cu ocazia unei prezentari, Aminata a marturisit ca acesta are in jur de 40 de ani, este divortat si are doi copii si ca ar fi politician.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.