Organizatorii B'ESTFEST anunta un nou mare nume al scenei muzicale internationale: Patrice si-a confirmat prezenta la Bucuresti, in perioada festivalului.
B’ESTFESTl se va desfasura anul acesta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, printre artistii care si-au anuntat deja prezenta numarandu-se The Killers („Ziua Zero”), Manowar (AFTERSHOCK), Motorhead, Moby (2 iulie), Franz Ferdinand (3 iulie) si The Ting Tings (4 iulie).

Cine nu a fredonat oare “Soulstorm”, sau "Up in My Room", doua dintre cele mai cunoscute hituri ale lui Patrice. Cu versuri de o puternica incarcatura sociala, care vorbesc despre iubire, rebeliune, spiritualitate, viata si moarte si alte cantece ale lui Patrice, "Everyday Good", “You Always You” sau “Clouds” au ajuns rapid in atentia publicului, propulsandu-l pe Patrice drept un exponent al noii generatii de artisti reggae. Totusi, Patrice defineste un stil muzical propriu, o combinmatie de ritmuri reggae si dub jamaicane cu sonoritati de chitara acustica, funk si pseudo-jazz.

Dupa numeroase show-uri sustinute in cadrul unor festivaluri precum Summerjam, Hurricane, Summercase, Frequency sau OpenAir St. Gallen, Patrice va vizita in luna iulie pentru a doua oara Bucurestiul, de data aceasta pentru a concerta pe una dintre scenele B’ESTFEST, in “Ziua Zero”, alaturi de The Killers, anunta organizatorii festivalului.

Echipa B’ESTFEST adauga pe lista artistilor invitati la Bucuresti si trupa The Faint. Trupa americana The Faint a fost mereu descrisa printr-o serie de paradoxuri: un amestec de dance-punk cu influente new wave, un melanj de electro-pop si punk rock.

Cel de-al cincilea si cel mai recent album The Faint, “Fasciinatiion” ofera lumii cea mai reala imagine The Faint pana in prezent, fiind produs, compus, inregistrat, masterizat si lansat in intregime prin forte proprii. Dupa ce au deschis show-uri pentru No Doubt si Placebo la inceputul anilor 2000, si au concertat in cadrul unor festivaluri precum Electric Picnic, Coachella, T in the Park sau Melt!, vara aceasta membrii The Faint vor oferi publicului roman o mostra de energie debordanta “made in U.S.”, in cadrul show-ului pe care trupa il va sustine in cadrul B’ESTFEST pe 3 iulie, in aceeasi zi cu Franz Ferdinand.

Biletele pentru “Ziua Zero”, cele pentru Aftershock, biletele de o zi precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie sunt disponibile atat online, pe www.myticket.ro precum si in reteaua magazinelor Diverta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.