Surorile Gabriela si Monica Irimia incearca din rasputeri sa ramana in atentia presei. Gemenele romance l-au contactat pe designerul preferat al lui Naomi Campbell, pe care il implora sa le transforme in supermodele.

Dupa ce au devenit celebre datorita melodiilor ritmate si aparitiilor sexy in paginile revistelor britanice, surorile Gabriela si Monica Irimia, componentele trupei Cheeky Girls, s-au gandit sa-si incerce norocul si in lumea modei.

Mai exact, fetele, care si-au imbunatatit considerabil aspectul fizic cu ajutorul interventiilor chirurgicale, si-au propus sa devina supermodele.

Zis si facut, asa ca gemenele romance, in varsta de 26 de ani, l-au contactat pe Julien Macdonald, designerul preferat al lui Naomi Campbell, Carmen Electra sau Kylie Minogue, pe care l-au rugat sa le transforme visul in realitate si sa le includa in prezentarile sale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.