Deranjata de faptul ca este criticata si luata peste picior, Simona Sensual le declara razboi prezentatorilor tv care au atacat-o pana acum in emisiunile lor.

Periculoasa blonda nu are o singura tinta, ci trei, una de la ProTV, celelalte de la Antena 2: Catalin Maruta, Cristian Brancu si Mihai Morar. Simona spune despre cei trei ca sunt "cei mai prosti prezentatori tv” si ca emisiunile lor nu sunt decat "fecalele televiziunilor”.

Si ca sa demonstreze ca vorbeste serios, starleta ameninta ca de acum incolo va depune sesizari la CNA de fiecare data cand se va simti jignita.

Cum iubitul ei n-o mai altoieste, iar Radu Baron a fost prea ocupat cu Eurovisionul ca sa se mai certe cu ea, Simona Sensual s-a simtit cam nebagata in seama, asa ca a hotarat sa arunce o "bomba” pe blogul ei propriu si personal. Diva de silicon a Romaniei spune ca a fost prea subtila pana acum cand si-a exprimat nemultumirile, iar ironiile ei fine nu au fost intelese.

"M-am hotarat sa fiu mai explicita in postari, caci am observat ca unii sunt atat de cretini, ca vad ca nu inteleg pe cale diplomata, ei trebuie injurati ca sa inteleaga despre ce e vorba. Cum in Romania e trendy sa injuri ca sa fii destept, am hotarat sa ma adaptez comunicarii poporului ca de altfel sa fiu inteleasa, sa vorbim aceeasi 'limba'”, scrie Simona.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.