Finala selectiei nationale Eurovision din acest an a incins din nou spiritele. Costi Ionita, compozitorul care a reusit performanta sa aiba trei piese in concurs, sustine ca Blaxy Girls - formatie clasata pe locul doi - a pierdut trenul spre Moscova din cauza jocului de culise facut de juriu.
Marcel Pavel, unul dintre jurati, l-a taxat pe Costi acordandu-i doar un punct pentru interpretarea piesei "Can you forgive", care spune ca a lasat de dorit.

Marcel Pavel considera ca doar cateva piese au fost anul acesta valoroase - "Balkan Girls" (Elena Gheorghe), "Purple" (Tabasco), "Stop" (Catalin), "Sunny Days" (Zero). De asemenea, el a mai mentionat ca au existat si compozitii care nu aveau ce sa caute in competitie. "Nu am inteles de ce a aparut Costi Ionita sa interpreteze un pop clasic, care e diferit de ce face el. I-am dat doar un punct, pentru ca interpretarea lui a lasat de dorit si e la limita amatorismului", ne-a declarat Marcel Pavel.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.