A fost votat cel mai sexy barbat al Planetei, in 2008, de prestigioasa revista "People". Asaltat la tot pasul de admiratoare, actrorul Hugh Jackman se declara mai mult decat fidel sotiei sale, cu care, spune el, are o viata amoroasa mai mult decat activa.
Partenera sa de viata, Deborra-Lee Furness, are cu 13 ani mai mult decat Jackman, si cu siguranta, mai multa experienta in materie de tehnici de incins atmosfera in dormitorul conjugal. Cel putin asta spune Jackman, 40 de ani, intr-un interviu acordat recent, reporterilor tabloidului britanic "The Sun". "Sotia mea adora sa facem amor cu haine pe mine, ii creaza impresia ca ar avea o aventura, in sensul bun al cuvanrului", spune actorul din "Australia". "Intr-o zi am interpretat rolul unui detinut plin de tatuaje", mai dezvaluie vedeta.

Hugh si-a cunoscut actuala sotie in 1995. S-au casatorit un an mai tarziu, si au adoptat, in timp, doi copii: pe Oscar Maximilian, in varsta de 8 ani, si pe Ava Elion, de trei ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.