Lungmetrajul "Kung Fu Panda", produs de Dreamworks, a castigat, vineri, premiul pentru cel mai bun film de animatie si alte noua distinctii, la cea de-a 36-a editie a Annie Awards, premiile Asociatiei Internationale a Filmului de Animatie.
Productia Dreamworks Animation a surclasat filme favorite ale criticilor, cum ar fi "Wall-E" sau "Waltz With Bashir", si a depasit recordul de noua premii Annie al celui mai bun film de anul trecut, "Ratatouille" al celor de la Pixar.

"Kung Fu Panda" a beneficiat de voci ale unor actori reputati, cum ar fi cea a controversatului comediant Jack Balck pentru ursul protagonist, dar si a unor nume celebre ca Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan, Lucy Liu. Filmul este nominalizat si la categoria "Cel mai bun film de animatie" din cadrul premiilor Oscar, care vor avea loc pe 22 Februarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.