Ca in fiecare an, TVR si-a propus sa realizeze si in 2005 Festivalul International "Cerbul de Aur". In cele 14 editii precedente, recitalurile au fost sustinute de multe nume sonore. TVR ar fi dorit sa organizeze festivalul, dupa traditie, vara, dar, din nefericire, unele turnee estivale ale unor importanti artisti au fost anulate sau decalate pentru toamna. Din aceasta cauza, din 2006 TVR isi va schimba strategia, organizand festivalul fie primavara, fie toamna.

In ultimii ani, TVR nu a mai beneficiat de finantarea autoritatilor brasovene, nici de sprijinul Ministerului Culturii si Cultelor. Intelegand problemele intampinate de toate institutiile implicate, TVR doreste sa organizeze, chiar exclusiv, prin forte proprii, un festival de calitate, indiferent de anotimp. In cateva zile, TVR va hotari daca festivalul din acest an va putea fi organizat in timpul verii sau va fi amanat pentru la toamna.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.