In ciuda relatarilor contrare, Annet Wolf, purtatoarea de cuvant a lui Swayze, reasigura fanii ca actorul nu s-a dat batut in lupta cu boala.

“Voi merge mai departe. Pot sa fac fata oricarui obstacol ce imi va iesi in cale”, a marturisit insusi actorul, pentru a infirma zvonurile “morbide” din presa.

In timp ce mai multe publicatii, precum National Enquirer dar si tabloide britanice, au raportat ca actorul in varsta de 56 de ani a incetat tratamentul cu chimioterapie, axandu-se in schimb sa se simta comfortabil si linistit de-a lungul timpului ramas, publicistii lui Swayze neaga zvonurile cu fermitate.

“Nimic nu s-a schimbat, Patrcik inca urmeaza tratamentul”, a dezvaluit Annet Wolf pentu E! News.

Patrick Swayze a fost diagnosticat anul trecut cu cancer pancreatic in stare avansata. Inca de atunci, actorul a fost nevoit sa faca fata la numeroase zvonuri, desi a fost deschis catre public si a dat detalii cu privire la cosmarul prin care trece.

Astfel ca, actorul infirma pentru a doua oara “stiri eronate”. In decembrie 2008, el a fost fortat sa dezminta faptul ca se afla pe patul de moarte. Nu este pentru prima oara nici cand Swayze promite se nu cedeze: “Inca traiesc si planuiesc sa raman in viata”, a declarat acesta recent pentru People.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.