Actuala realizatoare de la Alpha TV, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, fostul patron al postului Realitatea TV, au finalizat de curand cel de-al doilea divort in decursul unui an calendaristic. Cel mai nabadaios cuplu din showbiz-ul romanesc, Adriana Bahmuteanu, realizatoare la postul Alpha TV si Silviu Prigoana au redevenit celibatari dupa ce la sfarsitul lunii trecute s-a pronuntat hotararea judecatoreasca in dosarul 9046/5.08. Reclamantul Vasile Prigoana solicita desfacerea casatoriei de Adriana Prigoana, alias Bahmuteanu. Astfel sotii Prigoana au reusit performanta sa se casatoreasca si sa divorteze de doua ori in decursul unui an calendaristic. Prima lor casatorie a avut loc in cel mai mare secret in octombrie 2003. El era pe atunci patronul postului de televiziune Realitatea TV, unde lucra si Adriana si tocmai divortase de cea cu care fusese impreuna mai bine de opt ani. Imediat dupa oficierea noii casatorii a urmat o scurta luna de miere la Amsterdam, care s-a soldat, dupa cum relata ulterior Adriana, cu cateva lovituri pe care proaspatul sot i le-a aplicat noii sale consoarte.

La intoarcerea in tara Adriana a luat imediat calea Judecatoriei cu plangerea in mana, pentru a desface casatoria cu peripetii. Procesul a durat doar o luna si, pe 4 noiembrie, Adriana redevenea o femeie libera. Numai ca la cateva zile dupa divort cei doi fosti soti s-au impacat si s-au gandit sa se recasatoreasca, de data asta cu nunta mare, cu fast si cu invitati numerosi. Evenimentul a avut loc pe 31 ianuarie, anul acesta, ca dupa trei luni Silviu Prigoana sa introduca actiunea de divort. La numai o luna reclamantul Prigoana a renuntat la actiune si s-a intors la Adriana. Doar pentru doua luni insa, asa ca in august divortul a fost "repus pe tapet", el fina-lizandu-se saptamana trecuta. in prezent cei doi se bucura de celibat tot impreuna si in acest ritm ne putem astepta la inca o cununie pana la Revelion.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.