Celebra trupa O-Zone are mari sanse sa revina in peisajul muzical romanesc, dupa cum sustine revista X-Magazin. Se pare ca liderul formatiei, Dan Balan, planuieste sa revina in Romania la sfarsitul acestei veri si sa refaca ceea ce a fost odata O-Zone. Dupa despartirea fulgeratoare a celor trei baieti care cantau odata "Dragostea din tei", melodie ce a facut inconjurul lumii, se pregateste o relansare de zile mari. De data aceasta insa, Dan, cel care a pastrat titulatura de O-Zone, fiind proprietarul "cu acte" al acestui nume, nu-i mai ia in calcul pe Arsenie si pe Radu, el gandindu-se la alte doua prezente masculine.

Motivul pentru care aceasta trupa se va reuni intr-o alta componenta este datorat faptului ca Radu si Arsenie au imbratisat deja o cariera solo.Cu toate ca si Dan a incercat acest lucru in America, s-ar parea ca nu-i merge foarte bine, iar succesul pe care spera sa-l gaseasca peste Ocean si pentru care a renuntat la O-Zone se lasa insa asteptat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.