Nu stiu cite zerouri are Pepe prin cont, dar bag mina la radiator ca gagica-sa are patru. Cunoscuta publicului larg ca Oana Zavoranu, iar celui strimt ca "gagica lu’ Pepe", gagica lu’ Pepe are, deci, un Audi cu 4 zerouri. Pe data de 25 mai, gagica lu’ Pepe, care are Audi cu 4 zerouri, era sa treaca la asa-zisul "Audi greu", care este, de fapt, vechiul Audi din care se taie cele 4 zerouri din fata. In acea zi banala de 25 mai, care nu anunta ca va schimba cu ceva cursul istoriei universale, Oana Zavoranu si-a lovit Audi-ul.

Presa a vuit, fiindca grozavii de asemenea anvergura au mai fost doar doua in trecutul lumii: rastignirea lui Cristos si lansarea hitului "Numai iubirea". Dar nimeni, nimeni nu s-a nimerit la locul faptei (linga Ambasada SUA), in afara de fotoreporterul nostru, caruia, dupa cum se aude si din pozele a doua si a treia, Oana i-a adresat vorbe care l-ar face sa roseasca si pe Pepe. Maestro, banda: "Cine p… (pula) mea ti-a dat voie sa-mi faci tu mie poze, ba? Da’ c… (cine) pula mea esti tu, ba? Si ce p… (ula) mea pozezi, ha?" (moment imortalizat in pozele din dreapta). Acestea sint cele t… (trei) intrebari pe care Oana Z… le-a adresat fotoreporterului. Vi le adresam si noi dumneavoastra, poate stiti raspunsurile. Cine da toate raspunsurile corecte primeste o seara la restaurant, cu tot cu bataia de la Pepe.


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.