Serban Huidu a ramas fara permisul de conducere. Sambata, la pranz, "carcotasul" a fost tras pe dreapta de politistii brasoveni, care l-au vazut chiar in timp ce depasea o coloana de masini.

Dupa ce l-au tras pe dreapta, oamenii legii au constatat ca numarul masinii era foarte murdar si, implicit, ilizibil, fapt pentru care amenda i-a fost marita. Serban Huidu se ducea inspre Brasov si, in zona cunoscuta drept Cotul Donului, de la Timisul de Sus, a intrat in depasire fara sa tina cont de linia continua.

Ghinionul lui a fost ca, la numai cateva zeci de metri, statea un echipaj al politiei rutiere, care l-a tras pe dreapta si i-a suspendat carnetul de conducere pentru 30 de zile.

"Serban Huidu, aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, circuland dinspre Predeal spre Brasov, a efectuat o depasire neregulamentara a unei coloane de autovehicule aflate in miscare, incalcand marcajul continuu de pe carosabil", se arata in comunicatul emis de politia rutiera Brasov. Pentru depasire, Huidu trebuie sa scoata din buzunar 120 de lei, iar pentru ca a circulat cu numarul de la masina murdar, alti 60 de lei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.