Oana Zavoranu si Alexandru Papadopol se vor giugiuli cu foc intr-un nou serial ce va fi realizat de MediaPro, anunta cel mai recent numar al revistei Story.

Inca se lucreaza la definitivarea scenariului, insa un lucru a fost stabilit: Cherida lui Pepe va fi si de aceasta data fata rea. In urma cu ceva timp, Oana marturisea ca ar dori sa arate ca poate interpreta si rolul unei fiinte bune ca painea calda, numai ca telespectatorii nu si-o mai pot inchipui pe bruneta altfel decat neagra la suflet. Cu siguranta, Oanei ii va fi extrem de greu sa mai scape de acum de rolul vietii ei.

VIATA DE MANECHIN

La inceputurile carierei actoricesti, apriga vedeta compara ori de cate ori avea ocazia prestatia sa cu cea a lui Larry Hagman in pielea lui J. R. Ewing, din serialul Dallas. Iata ca de acum incolo Oana trebuie sa se impace cu ideea ca lumea o vrea rea. Filmarile la noul serial vor incepe de luna viitoare si va prezenta lumea manechinelor de la noi. In mare, scenariul va merge pe ideea rivalitatii dintre doua agentii de modele. Productia va fi difuzata cel mai probabil de postul Acasa Tv, dar se aude ca se fac demersuri pentru ca serialul sa fie testat si pe piata sud-americana, in Venezuela. Distributia nu a fost inca definitivata, dar se vehiculeaza numele Oanei Pellea si al lui Tudor Chirila, plus ale catorva dintre actorii care au jucat in "Numai iubirea".

PAPI IN LOC DE PEPE?

Din cauza filmarilor, Oana si Pepe au fost nevoiti sa amane din nou nunta. Pana cand vor gasi timp sa oficializeze relatia, interpretul ar trebui sa fie cu ochii dupa iubita. Se pare ca in serial Oana si Papi vor avea parte de o multime de scene de sex. Si sa nu uitam ca gura lumii susoteste despre faptul ca Oana s-ar fi aratat incantata ori de cate ori a trebuit sa filmeze o scena pasionala impreuna cu Papadopol. Noroc cu Papi care nici nu vrea sa auda de vreo idila in spatele camerelor de filmat. Cica Zavoranu i se pare vulgara si de prost gust.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.