Dupa ce au anuntat ca s-au despartit si vor intenta actiunea de divort, Sabin si Nicoleta Ilie s-au hotarat sa mai acorde relatiei lor o sansa. Leta a fost acuzata de presa in repetate randuri ca a avut numeroase aventuri cu o serie de fotbalisti, colegi cu sotul ei. Intr-un interviu acordat revistei "Star", nevasta lui Sabin recunoaste ca au fost ceva probleme intre ei, dar sunt pe cale sa se rezolve.

"Este adevarat ca am avut probleme acum un an si ne-am despartit. A fost o despartire de comun acord, dar, in final, iubirea dintre noi si grija pentru copii ne-au impacat. Si Sabin a gresit cand a dat acele declaratii in presa la vremea respectiva, dar, deoarece el are o meserie care implica mult stres, am luat vina scandalurilor asupra mea", a spus Leta.

Presa a produs ruptura

Aceasta considera si presa vinovata de despartirea dintre ea si Sabin, publicand articole care, dupa spusele ei, sunt departe de adevar. "Ne certam si noi, ca orice familie, dar nu mi se pare normal ca presa sa ma combine cu tot felul de barbati care sunt, de fapt, buni prieteni cu mine si cu Sabin. Toti asa-zisii mei amanti sunt prieteni de familie, dar dupa articolele si fotografiile aparute prin diverse ziare ne este frica si rusine sa ne mai salutam pe strada", a declarat aceasta.

Leta spune ca acum Sabin are mai multa incredere in ea si nu mai pune la suflet toate barfele aparute prin ziare despre infidelitatile nevestei lui. "Ultimul 'iubit>> al meu aparut in reviste este amic bun cu Sabin si, dupa ce am citit ce s-a scris despre noi, ne-a bufnit rasul. Am luat-o ca pe o gluma. Eu sunt o femeie energica, de viata. Este normal sa mai ies prin cluburi sau in restaurante, ca doar nu vreti sa ma inchid in casa. In grupul meu de prieteni exista si barbati, dar asta nu inseamna ca sunt combinata cu ei, nu? Eu si Sabin avem probleme, mult mai serioase.

Deja nu mai punem la suflet si barfele aparute prin reviste". Ultimul scandal in care Leta Ilie a fost implicata a fost ca i-ar fi facut avansuri fotbalistului Mutu, pe vremea cand acesta era casatorit cu Alexandra. Si Leta, si Mutu au negat aceste acuzatii, dar sunt zvonuri ca "Briliantul" s-ar fi confesat in fata colegilor ca nevasta lui Sabin ii da tarcoale, dar el din respect pentru Ilie a refuzat-o.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.