Zilele trecute, un nou scandal a prins contur in “Micul Paris”, protagonistele fiind, de aceasta data, in premiera nationala, Adriana Bahmuteanu si Mihaela Radulescu.

Din cate stim noi, cele doua nu au mai avut nimic de impartit vreodata, ba dimpotriva, au un dusman comun, Andreea Marin. Si una, si cealalta s-a certat la cutite cu fosta “zana” a surprizelor teveriste, intr-un anumit moment al existentei sale.

Ambele au personalitati foarte puternice, insa Mihaela arunca sageti cu zambetul pe buze pentru ca o caracterizeaza o diplomatie admirabila, in timp ce Adriana este ceva mai sloboda la gura si spune lucrurilor pe nume in stilu-i caracteristic. Iata o mostra in acest sens:

“Chiar nu ma gandeam c-am sa scriu din nou despre Raduleasca. Si tot fara s-o intreb, asa cum mi-a reprosat si in emisiunea ei. Dar asta e, cand pe o diva din Romanica o mananca pielea si se combina cu un pusti cordit, treaba asta starneste comentarii dintre cele mai diverse. Apoi, stiti si voi scenariul: diva se supara, da cu toata lumea de pamant, ba chiar isi proclama propria declaratie de independenta de sub papucul unui sot plin de toate bubele si defectele, si declara sus si tare, cu mana pe inima, ca vrea sa-si traiasca viata din plin macar pana la pensia ce nu e departe”, scrie Bahmu pe blogul personal, ca o reactie la reprosul Mihaelei ca vorbeste prea mult la adresa ei fara sa-i ceara parerea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.