Fotomodelul i-a dat un ultimatum logodnicului ei, miliardarul rus Vladimir Doronin. Vedeta l-a pus sa aleaga intre ea si pokerul online, joc de care rusul este dependent, partenera fiindu-i Paris Hilton, celebra distrugatoare de relatii.

Relatia dintre fotomodelul Naomi Campbell si magnatul rus Vladimir Doronin se afla in impas, controversata vedeta refuzand sa mai faca amor cu iubitul ei.

Naomi s-a enervat ingrozitor pe Vladimir din cauza dependentei acestuia de pokerul online, Everest Poker, acesta nedezlipindu-se cat e noaptea de lunga din fata calculatorului si uitand complet de apetisanta lui partenera de viata. Disperata ca acesta nu-i mai acorda atentie, Naomi i-a dat un ultimatum miliardarului rus, dupa cum au dezvaluit surse din anturajul fotomodelului:

"Ori pokerul, ori eu. Pana nu renunti la jocul acesta stupid, nu mai facem sex. Prefer sa dorm singura, in alta camera, decat sa stau sa te astept, poate-poate iti faci timp de mine".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.