Sambata seara, sotii Ioana si Calin Popescu Tariceanu si-au sarbatorit ziua. Ea, ziua de nume, iar el implinirea a 57 de ani. Fostul premier al Romaniei a ales o locatie ceva mai mica, spre deosebire de anul trecut, cand, in plin mandat, erau mai multi invitati?

Anul acesta, Calin Popescu Tariceanu a ales restaurantul Grandeur, din Piata Buzesti, un restaurant de bun gust la etajul al 13-lea, deschis de un tip Remus, care are si la Paris un local OK.

A venit multa lume, dar nu ca anii trecuti. Consilierul sarbatoritului, Dorin Marian, cu o bruneta interesanta (cred ca s-a despartit de actrita blonda cu care era), Viorel Catarama, Dan Andronic, Dinu Patriciu, consilierul Vlad Moisescu, "Edy of Romania" - asa cum este cunoscut omul de afaceri Eduard Ursescu in sudul Frantei, bancherii Misu Negritoiu, Dan Pascariu si Radu Ghetea de la CEC (care urmeaza sa fie schimbat din functie in maximum o luna), fostul ministru Cristi David, Dan Sucu - "regele mobilei", Dante Stein - bossul de la Maseratti/ Fiat si multi altii.

Lume pestrita, dar mai spre zona liberala "de interese".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.