Sambata noaptea, imediat dupa ce a scapat de grija prezentarii Balului Operei, Monica a dat compania sotului ei, Irinel Columbeanu, pe o intrevedere nocturna de doua ore cu creatorul de moda Catalin Botezatu. Nerabdator acesta a sunat-o incontinuu, nestiind ca Moni si-a bagat telefonul la sutien.

Balul Operei, cel mai asteptat eveniment din existenta mondena a clujenilor, s-a desfasurat cu fast, sambata seara, la Opera Nationala Cluj Napoca.

Sub titulatura "Seniorii Cetatii", cei mai importanti oameni de stiinta, artisti, profesori universitari si doctori din Cluj si-au facut aparitia pe covorul rosu, sub directa indrumare a Monicai Columbeanu si a lui Ricky Dandel, amfitrionii evenimentului.

Deja obisnuita cu temperaturile sub grade,(dupa experienta traita de Revelion cand a prezentat la -8 grade Celsius) Monica a stat fara probleme, mai bine de jumatate de ora, intr-o rochie vaporoasa, cu umerii goi, la -5 grade Celsius.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.