Printre numeroasele daruri primite de Ramona Gabor la implinirea varstei de 20 de ani s-a numarat si o oferta de a imparti o emisiune cu prietena sa, Madalina Radu, la postul de televiziune OTV.

Sora mai mica a Monicai Columbeanu nu se teme pentru viitorul ei in televiziune, chiar daca, de curand, a pierdut colaborarea pe care o avea cu Antena 1, la emisiunea "Un Show Pacatos". Prietena ei Madalina Radu a vrut sa o faca sa uite de suparare si, de ziua ei, vineri, 16 ianuarie, i-a daruit Ramonei posibilitatea de a intra din nou pe sticla".

"Madalina mi-a facut oferta de a imparti emisiunea ei de la OTV, care se va reconfigura. Adica in loc de 30 de minute va avea 45 de minute si vor fi mai multe schimbari in format. Ea va intervieva in continuare invitatii, in timp ce eu voi face separat "reteta saptamanii" cu un VIP. Mi-a placut ca propunerea este pe perioada nelimitata", ne-a declarat incantata Ramona, care de ziua ei a avut parte de foarte multe peripetii. Dupa ce isi pierduse telefonul cu o zi inainte, vineri ea a avut ghinionul sa uite toate cadourile primite in portbagajul masinii lui Claudiu Patrascu.

"Le-am lasat la Claudiu in masina si am uitat de ele. A doua zi ne-am vazut, dar venise cu alta masina, asa ca tot nu le-am putut recupera. Sper sa mi le iau cat mai repede ca nici nu am apucat sa vad toate darurile", ne-a spus Ramona, care a primit de la Patrascu un inel si un pandantiv, iar de la ceilalti amici parfumuri, creme, o bratara Vuitton si o esarfa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.