Petrecere cu lautari, invitati pe masura si atmosfera destinsa, sambata seara, la inaugurarea restaurantului "La Franco - Hanul Vanatorilor", condus de tatal lui Pepe. Oana Zavoranu si-a suflecat manecile de dragul socrului ei, si-a pus sortul de bucatarie si a acceptat sa fie bucatareasa, dar numai pentru o seara.

Amplasat pe linia de centura, fix pe domeniul unde, in urma cu cativa ani, a functionat un local caruia, in timp, i s-a dus vestea ca ar fi cuibul prostituatelor, restaurantul "La Franco - Hanul Vanatorilor" si-a deschis portile larg sambata seara, odata cu lansarea oficiala.

Cum era si normal, de la eveniment nu au lipsit Pepe si Oana Zavoranu, sarea si piperul petrecerii. Spumoasa si pusa pe sotii, bruneta a renuntat la aerele de diva, pasind timid in bucatarie, unde, alaturi de socrul sau, cel care a refacut restaurantul aproape din temelie, a aranjat platouri, a taiat ceapa, ca
intr-un final sa mearga la mese si sa serveasca clientela.

Si tot in acea seara Oana a stat cuminte la poza si s-a lasat fotografiata alaturi de soacra sa, pe care a imbratisat-o cu mult prea mult patos.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.