Adriana Voicu, sotia celebrului Madalin Voicu, s-a lansat in afaceri deschizand un restaurant in centrul Bucurestiului. Localul a fost numit "Insieme" si are ca specific bucataria italiana. Madalin Voicu i-a propus initial sotiei sale sa puna temelia unui restaurant cu specific rrom si chiar i-a gasit si un nume in limba tiganeasca "Ameza" (impreuna).

Adriana a preferat insa bucataria italieneasca si a renovat un fost restaurant, a amenajat o terasa, toata investitia ridicandu-se la suma de 100.000 de dolari. Cu ocazia deschiderii oficiale a localului, Madalin Voicu si-a lansat noul album muzical intitulat "Hora mare la tigani" ce contine piese lautaresti adunate din toate colturile tarii.

La eveniment au fost invitati si prieteni ai cuplului, printre care Silvia Dumitrescu, Vlad Enachescu, parintii lui Kitty Cepraga. Invitatii nu au avut insa timp sa guste din atmosfera frumoasei terase, intrucat o furtuna s-a iscat ca din senin, si toti au trebuit sa se adaposteasca sub umbrelele de la mese pentru a nu fi udati pana la piele de ploaie.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.