Relaxare in destinatii exotice, rasfat pe plaje insorite, distractie la petreceri luxoase si cea mai fina sampanie – cam acestea ar fi ingredientele unui Revelion de vedeta.

Ce-au facut vedetele de la Hollywood in ajunul Anului Nou? Prin ce locuri fabuloase s-au plimbat celebritatile de sarbatori si ce au purtat la petrecerile de Revelion? Afla din acest articol!

Britney Spears a avut parte de o dubla sarbatoare in noaptea dintre ani, imbinand petrecerea de Revelion cu nunta fratelui sau, Bryan, care s-a casatorit cu managerul lui Lynne Spears, sora mai mica a celebrei cantarete. Britney si-a aratat silueta recent tonifiata intr-o rochie neagra si decoltata si a pozat fericita alaturi de fiii ei. Intrebata fiind despre rezolutiile pentru noul an, Britney a declarat: „As vrea sa nu mai imi fac atatea griji, pentru ca imi fac griji tot timpul. Si as vrea sa invat sa fiu fericita.” Pentru poze, click aici.

Beyonce si-a petrecut Revelionul in Insulele Caraibe – mai exact, in St. Barts – alaturi de Jay Z. Ce-au facut cei doi indragostiti la cumpana dintre ani? Au facut plaja, o multime de sporturi pe apa, shopping in oras si plimbari romantice cu vaporul. Si pentru ca paparazzi i-au urmarit non stop, Beyonce s-a cam sfiit sa se arate in bikini si a purtat o rochie lunga si inflorata (perfect asortata la un costum de baie la fel de inflorat) chiar si in apa. Pentru poze, click aici.

Eva Longoria a combinat ultilul cu placutul in ajunul Anului Nou, organizand o petrecere la restaurantul ei Beso din Los Angeles. Vedeta din Desperate Housewives a aratat senzational intr-o rochie neagra cu franjuri, mai ales ca a decis sa abandoneze tunsoarea scurta si a optat pentru extensii de par care i-au completat perfect lookul sexy. Atractia petrecerii organizate de Eva? Concertul oferit de Jose Cortes de la The Gypsy Kings. Pentru poze, click aici.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.